Cum cumpar

In cazul in care produsul dorit este pe stoc:

Comanda online - aceasta se face in cativa pasi simpli: alegeti produsul dorit si optiunile de material (stofa sau piele ). dupa care apasati butonul “Adauga in cos”. Daca doriti sa achizitionati si alte produse, selectati butonul “Continua cumparaturi”. Daca nu, apasati “Trimite comanda”.
Comanda dvs. va fi preluata de un consultant de vanzari, care va trimite contractul cu produsele comandate si factura proforma pe valoarea integrala a produsului pe baza careia sa puteti achita in contul firmei noastre . Plata se poate face prin sistemul de e-payment direct de pe website-ul nostru , prin transfer bancar sau Internet Banking.
Dupa achitarea produsului termenul de livrare este de 3-5 zile lucratoare .

Comanda prin telefon
Daca doriti sa trimiteti o comada, puteti face acest lucru si telefonic. Trebuie sa-i comunicati consultantului de vanzari mobilierul pe care doriti sa-l achizitionati si culoarea dorita, iar acesta va va face un contract cu produsele comandate si o factura proforma . Acestea vor fi trimise pe adresa dvs. de e-mail si veti putea achita produsul integral pe baza facturii proforme, prin transfer bancar sau Internet Banking.
Dupa achitarea produsului termenul de livrare este de 3-5 zile lucratoare .

In cazul in care produsul nu este pe stoc comanda se poate realiza in urmatoarele moduri :

1. Comanda online - aceasta se face in cativa pasi simpli: alegeti produsul dorit si optiunile de material (stofa sau piele ). dupa care apasati butonul “Adauga in cos”. Daca doriti sa achizitionati si alte produse, selectati butonul “Continua cumparaturi”. Daca nu, apasati “Trimite comanda”.
Comanda dvs. va fi preluata de un consultant de vanzari, care va trimite contractul cu produsele comandate si factura proforma pe baza careia sa puteti achita avansul de 50% in contul firmei noastre, . Plata se poate face prin sistemul de e-payment direct de pe website-ul nostru , prin transfer bancar sau Internet Banking.
Atentie, pozele produselor si mostrarelor pot varia in functie de setarile monitorului.
La sosirea produselor comandate, veti fi contactat telefonic pentru a achita si restul de plata.
Termenul de livrare poate diferii de la un produs la altul, acesta va fii specificat in contract pentru fiecare produs in parte .

2. Comanda prin telefon
Daca doriti sa trimiteti o comada, puteti face acest lucru si telefonic. Trebuie sa-i comunicati consultantului de vanzari mobilierul pe care doriti sa-l achizitionati si culoarea dorita, iar acesta va va face un contract cu produsele comandate si o factura proforma . Acestea vor fi trimise pe adresa dvs. de e-mail si veti putea achita avansul de 50% din valoarea comenzii pe baza facturii proforme, prin transfer bancar sau Internet Banking. La sosirea produselor comandate, veti fi contactat telefonic pentru a achita si restul de plata.
Termenul de livrare poate diferii de la un produs la altul, acesta va fii specificat in contract pentru fiecare produs in parte .

Numerele de telefon sunt urmatoarele:
         Ana Salcescu : 0723.347.790, 0766.628.702